Besplatna dostava za porudžbine iznad 5000RSD

O nama

Platforma “Probaj Parfem” rešava najveći problem kod kupovine parfema - kupovinu na slepo. Veliki broj parfema je moguće probati samo u parfimerijama u inostranstvu ili u samo odredjenom gradu. Kako biste znali da li je određeni parfem stvarno za vas, neophodno je da ga nekoliko puta testirate na svojoj koži i u različitim situacijama.

S tom namerom smo pokrenuli platformu “Probaj parfem”. Naša misija je takođe da pružimo iskusnim ljubiteljima parfema jednostavan i jeftin način da budu u toku sa ponudom novih parfema na tržištu koje raste iz dana u dan. Redovno dodajemo nove parfeme u bazu, kako one trenutno aktuelne, tako i vanvremenske klasike. Naš posao je da kupujemo parfeme od zvaničnih izvora i presipamo (dekantujemo) u bočice od stakla veličine 5 ili 10 mililitara i hermetički ih zatvaramo sa kvalitetnim raspršivačem. Vaše je samo da zamislite parfem, a naše je da vam pošaljemo količinu koja je dovoljna za probu pre kupovine cele boce. Vršimo dostavu na teritoriji cele Srbije.
Ukoliko nemate bogato parfemsko iskustvo, bez brige, mi smo mali tim ljubitelja parfema koji želi da podeli ono što zna sa vama. Ako imate pitanja za nas, kontaktirajte nas pomoću obrasca na stranici KONTAKT. Recite nam više o sebi i onome što biste želeli da pomirišete ili testirate, a mi ćemo se potruditi da taj parfem nabavimo. Želimo čuti vaše želje ma koliko one u prvi mah delovale lude, neostvarive ili jednostavne nemoguće.

Pratite nas na Facebooku i Instagramu, kako biste bili u toku sa aktuelnostima i našim katalogom parfema.

O nama